parallax background

Once driven
forever gaming

18 октобра, 2022

Harmonity Group je s nama!

Harmonity Group je jedna od najbrže rastućih kompanija u Srbiji, koja pruža IT usluge i usluge menadžmenta. Ono što nas izdvaja u odnosu na druge jeste tim profesionalaca sa znanjem i iskustvom iz oba domena, kao i naša 360˚ struktura.  Sa idejom da klijentima na jednom mestu pružimo sve što je potrebno za razvoj biznisa, formirali smo 360 stepeni ponudu usluga, koju realizujemo kroz naših pet entiteta.
4 октобра, 2022

Razumevanje i umeće algoritamskog izražavanja

Fondacija Petlja je osnovana sa ciljem unapređivanja algoritamske pismenosti u Srbiji. Smatramo da je razumevanje algoritama i umeće algoritamskog izražavanja potrebno svima, a takođe je važno da oni koji su talentovani za programiranje svoj talenat prepoznaju i razvijaju.
15 септембра, 2022

360° video platforma na Vibe Factory

Ako tražite jedinstveno iskustvo, dolazite na pravo mesto! Upoznajte 360° video platformu koja će vam kreirati nezaboravne uspomene sa festivala Vibe Factory. U svetu zabave 360° video platforma je prava ekskluziva koja vam pruža fantastično zabavljanje i odličan način da promovišete vaš brend. 360° Video platforma ima okretni štap sa ring svetlom i kamerom koji se okreće oko vas u rotaciji od 360° dok stojite na njoj.