parallax background

Once driven
forever gaming

15 септембра, 2022

360° video platforma na Vibe Factory

Ako tražite jedinstveno iskustvo, dolazite na pravo mesto! Upoznajte 360° video platformu koja će vam kreirati nezaboravne uspomene sa festivala Vibe Factory. U svetu zabave 360° video platforma je prava ekskluziva koja vam pruža fantastično zabavljanje i odličan način da promovišete vaš brend. 360° Video platforma ima okretni štap sa ring svetlom i kamerom koji se okreće oko vas u rotaciji od 360° dok stojite na njoj.
25 августа, 2022

Vukobratovićevi dani robotike na Vibe Factory festivalu

Srpski naučnici ostavili su svoj trag u mnogim oblastima nauke. U periodu od 26-27.11.2022. godine želimo da slavimo jednog od naših najpoznatijih robotičara, Miomira Vukobratovića, pionira srpske ali i svetske robotike.
25 августа, 2022

Dečiji Inovacioni Centar

Dečiji Inovacioni Centar je naučno tehnička baza koja se bavi edukacijom dece i mladih iz oblasti tehničkih nauka, prvenstveno: robotike, elektronike i programiranja. U našem centru rade edukatori koji deci uzrasta od 3.5-18 godina prenose znanja primenjujući STEAM metodologiju. Naši programi osmišljeni su od strane Lego eksperata za rani razvoj deci i profesora tehničkih fakulteta u Beogradu tako da na najbolji način probude interesovanje za ove nauke pružajući zabavne i privlačne mogućnosti za istraživanje i učenje, i sve to obrađujući teme koje su deci poznate i bliske.